Εταιρεία συμβουλευτικής επιχειρήσεων

Πελάτης

Μαριάννα Παπαζώτου

Υπηρεσίες

Ιστοσελίδα

Τοποθεσία

Άρτα

Case study

Η εταιρεία Active Business είναι μια εταιρία συμβουλευτικής επιχειρήσεων με έδρα την Άρτα που προσφέρει υπηρεσίες, όπως business consulting, σύνταξη οικονομοτεχνικών μελετών, διαχείριση επιδοτούμενων προγραμμάτων και υποστήριξη σε δημόσιους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς, εργαλεία ανάπτυξης για κάθε επιχείρηση.

Οι επιχειρηματίες θέλουν να ξέρουν πως θα επωφεληθούν και τι θα κερδίσουν από μία συνεργασία χωρίς πολλά λόγια. Για αυτό και εμείς στην Click4Web σχεδιάσαμε για την εταιρεία active business μια σύγχρονη και εύχρηστη ιστοσελίδα που να παρουσιάζει τις υπηρεσίες της με απλό και ξεκάθαρο τρόπο ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει αμέσως τις πληροφορίες που αναζητά.

Active Business Συμβουλευτική
Active Business Συμβουλευτική

Η ιστοσελίδα περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες καθώς και για τα τρέχοντα προγράμματα επιδότησης αλλά και για ότι νεότερο αφορά στις επιχειρήσεις.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα ο ενδιαφερόμενος να ζητήσει μια προσφορά συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα επικοινωνίας.  

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί σε custom πλατφόρμα ώστε να είναι responsive με όλα τα κινητά, tablets και ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να είναι φιλική με τις μηχανές αναζήτησης.

Επισκεφθείτε τη σελίδα

image_not_found

Next project

image_not_found

Previous project

Εξαγωγή Φρούτων Portofruit

Ιστοσελίδα