Κοσμήματα υψηλής αισθητικής για κάθε σημαντική περίσταση

Πελάτης

Γιώργος Σιαπάτης

Υπηρεσίες

Λογότυπο, E-shop

Τοποθεσία

Πρέβεζα

Case study

Το κοσμηματοπωλείο Σιαπάτης ιδρύθηκε το 1980 στο κέντρο της Άρτας και παρέχει χειροποίητα και μη κοσμήματα, υψηλής αισθητικής για κάθε σημαντική περίσταση, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και το σύγχρονο σχεδιασμό.

Σε αυτή τη φιλοσοφία κινηθήκαμε για να σχεδιάσουμε το λογότυπο της εταιρείας. Επιλέξαμε λεπτές γραμμές για τα αρχικά Kosmima Siapatis, σε συνδυασμό χρυσού και μαύρου, ώστε να αναδεικνύεται η κομψότητα και η πολυτέλεια του brand.

Στην ίδια φιλοσοφία κινηθήκαμε και για τη σχεδίαση του ηλεκτρονικού καταστήματος, με τα χρώματα να είναι σε αρμονία με το λογότυπο της εταιρείας και παράλληλα να ξεχωρίζει ο εκλεπτυσμένος χαρακτήρας του.

Κοσμηματοπωλείο Σιαπάτης
Κοσμηματοπωλείο Σιαπάτης
Κοσμηματοπωλείο Σιαπάτης
Κοσμηματοπωλείο Σιαπάτης

Το eshop βασίστηκε στην custom πλατφόρμα της Click4Web και έχουν εφαρμοστεί όλες οι σύγχρονες τεχνικές SEO και responsive ώστε να είναι φιλικό σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και σε όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ, ηλεκτρονικούς υπολογιστές).

Η εύκολη πλοήγηση και η υψηλή ταχύτητα φόρτωσης, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν όλη τη γκάμα των κοσμημάτων εύκολα και γρήγορα και να βρουν αυτό που επιθυμούν με λίγα κλικ, μέσα από τις ευδιάκριτες κατηγορίες που δημιουργήσαμε.

Η διαδικασία αγοράς είναι εύκολη και παρέχονται όλοι οι τρόποι πληρωμής, όπως αντικαταβολή, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αλλά και στο φυσικό κατάστημα.

Τέλος δίνεται η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με το κοσμηματοπωλείο Σιαπάτης, είτε τηλεφωνικά, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, είτε να επισκεφτεί το φυσικό κατάστημα.

Ιδιαίτερα εύκολο και εύχρηστο είναι και το σύστημα διαχείρισης των παραγγελιών από τους ανθρώπους της εταιρείας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα

image_not_found

Next project

Πετροτεχνική Άρτας

Λογότυπο, Ιστοσελίδα
image_not_found

Previous project

Ψυχίατρος Ευστάθιος Γ. Καγκαράς

Λογότυπο, Ιστοσελίδα