Σύγχρονο κρεοπωλείο που συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία και μοντέρνο χαρακτήρα

Πελάτης

Κεφάλας Κύρκος

Υπηρεσίες

E-shop

Τοποθεσία

Άρτα

Case study

Το κρεοπωλείο Κεφάλας είναι ένα σύγχρονο κρεοπωλείο, που συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία και μοντέρνο χαρακτήρα. Δραστηριοποιείται από το 1912 στο χώρο του κρέατος στην Άρτα και συνεχίζει με μεράκι και συνέπεια να εξυπηρετεί τους πελάτες του και μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος.

Κρεοπωλείο Κεφάλας Κύρκος
Κρεοπωλείο Κεφάλας Κύρκος
Κρεοπωλείο Κεφάλας Κύρκος

Σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε ένα eshop που συνδυάζει το μοντέρνο και παραδοσιακό χαρακτήρα του brand και παρουσιάζει με απλό και λειτουργικό τρόπο τα προϊόντα της επιχείρησης και πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα.

Ο επισκέπτης του eshop μπορεί να περιηγηθεί και να βρει προϊόντα με μοσχαρίσιο, αιγοπρόβειο και χοιρινό κρέας καθώς και λουκάνικα και άλλα κρεατοσκευάσματα, καθώς και προτεινόμενες συνταγές. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα για ιδιαίτερες κοπές με ένα απλό τηλεφώνημα.

Η διαδικασία αγοράς είναι εύκολη και γρήγορη και παρέχονται όλοι οι τρόποι πληρωμής, όπως αντικαταβολή, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και με μετρητά με την παραλαβή από το φυσικό κατάστημα.

Η κατασκευή του online κρεοπωλείου βασίστηκε στην custom πλατφόρμα της Click4Web με responsive και SEO τεχνικές ώστε να προσαρμόζεται πλήρως στις οθόνες όλων των συσκευών (κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ, ηλεκτρικών υπολογιστών), να φορτώνει γρήγορα και να παίρνει υψηλή αξιολόγηση στις μηχανές αναζήτησης.

Επισκεφθείτε τη σελίδα

image_not_found

Next project

Φαρμακείο Πέτσας Αναστάσιος

Λογότυπο, E-shop
image_not_found

Previous project

Μοσχοφίλερο Διακόσμηση Σπιτιού

Λογότυπο, E-shop