Όταν το λατομείο συναντάει την τεχνολογία

Πελάτης

Πετροτεχνική Άρτας

Υπηρεσίες

Λογότυπο, Ιστοσελίδα

Τοποθεσία

Άρτα

Case study

Η επιχείρηση Πετροτεχνική Άρτας δραστηριοποιείται στο χώρο της εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας φυσικών πετρωμάτων χτισίματος και διακόσμησης με πάνω από 20χρονια παρουσίας και εμπειρίας στο χώρο.

Αναλάβαμε να σχεδιάσουμε το λογότυπο της εταιρείας εμπνευσμένοι από το αντικείμενο της, δηλαδή την πέτρα. Έτσι δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο λογότυπο με 3D (τρισδιάστατη) απεικόνιση τη μορφή της πέτρας που είναι και το σήμα κατατεθέν της Πετροτεχνικής Άρτας.

Την ίδια φιλοσοφία ακολουθήσαμε και για την κατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρείας, προκειμένου να παρουσιάζει με ξεκάθαρο και τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, με βάση το user experience. Η δημιουργία του ιστοτόπου προσφέρει και παράλληλα να είναι σύγχρονη και φιλική προς τον χρήστη.

Δώσαμε έμφαση στην απλότητα ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να βρει γρήγορα πληροφορίες για την εταιρεία, να ενημερωθεί για τις εφαρμογές της πέτρας άλλα και για τα είδη πέτρας που διαθέτει και να μπορεί να επικοινωνήσει εύκολα για να ζητήσει περαιτέρω πληροφορίες.

Πετροτεχνική Άρτας
Πετροτεχνική Άρτας
Πετροτεχνική Άρτας

Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε στην custom πλατφόρμα της Click4web για να είναι περισσότερο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και βασίστηκε σε responsive τεχνολογία σχεδίασης, ώστε να προσαρμόζεται πλήρως σε όλες τις οθόνες κινητών τηλεφώνων, tablets και υπολογιστών με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης.

Όσον αφορά την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, εφαρμόσαμε όλες τις  OnPage  SEO  τεχνικές βελτιστοποίησης, ώστε να υποστηρίξουμε στο μέγιστο την κατάταξη της ιστοσελίδας στην μηχανή  αναζήτησης της Google.

Επισκεφθείτε τη σελίδα

image_not_found

Next project

image_not_found

Previous project

Κοσμηματοπωλείο Σιαπάτης

Λογότυπο, E-shop