Στόχος η διασφάλιση της ψυχικής υγείας

Πελάτης

Ευστάθιος Γ. Καγκαράς

Υπηρεσίες

Λογότυπο, Ιστοσελίδα

Τοποθεσία

Άρτα

Case study

Ο Ευστάθιος Γ. Καγκαράς, είναι ψυχίατρος και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με στόχο τη διασφάλιση της ψυχικής υγείας. Ειδικεύεται στη διάγνωση, στη θεραπεία και στην πρόληψη των ψυχικών διαταραχών και διατηρεί ιατρείο στην πόλη της Άρτας.

Για το σχεδιασμό του λογότυπου εμπνευστήκαμε από την ίδια την επιστήμη της ψυχιατρικής που ασχολείται με τον εγκέφαλο και τις λειτουργίες αυτού, όπως το συναίσθημα, διάθεση, σκέψη και τις συμπεριφορές. Έτσι σχεδιάσαμε το λογότυπο αποτυπώνοντας ξεκάθαρα το αντικείμενο αυτό.  

Στη συνέχεια δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα με σύγχρονο design, και επιλέξαμε χρώματα (τιρκουάζ και αποχρώσεις του μωβ) που ακολουθούν τη φιλοσοφία του λογοτύπου και δημιουργούν στον επισκέπτη ένα αίσθημα ασφάλειας, ηρεμίας και σιγουριάς προς τον ψυχίατρο. Επιπλέον θέλαμε η ιστοσελίδα να παρουσιάζει τον ψυχίατρο και τις υπηρεσίες με τέτοιο τρόπο όπου θα αναδεικνύεται ο επαγγελματισμός του.

Ψυχίατρος Ευστάθιος Γ. Καγκαράς
Ψυχίατρος Ευστάθιος Γ. Καγκαράς
Ψυχίατρος Ευστάθιος Γ. Καγκαράς
Ψυχίατρος Ευστάθιος Γ. Καγκαράς
Ψυχίατρος Ευστάθιος Γ. Καγκαράς

Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση και στη δομή της πληροφορίας ώστε ο χρήστης να μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει εύκολα και γρήγορα.  Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν τηλεφωνικά ή online το ραντεβού τους για επίσκεψη μέσω μιας εύχρηστης φόρμας επικοινωνίας.

Η ιστοσελίδα χτίστηκε σε custom πλατφόρμα της Click4web, είναι φιλική και responsive προς όλες τις συσκευές και τις μηχανές αναζήτησης και έχει υψηλή ταχύτητα φόρτωσης.

Επισκεφθείτε τη σελίδα

image_not_found

Next project

Κοσμηματοπωλείο Σιαπάτης

Λογότυπο, E-shop
image_not_found

Previous project