Κατασκεύη Eshop Click4web Άρτα

Αποκτήστε custom eshop που κάνει πωλήσεις

Αν θέλετε αύξηση πωλήσεων, πελατολογίου και κερδοφορίας ήρθε η ώρα να κάνετε πωλήσεις online.

Αυτό επιτυγχάνεται με ένα eshop εύχρηστο, μοντέρνο, σχεδιαστικά όμορφο, γρήγορο, που προβάλει έξυπνα και όμορφα τα προϊόντα σας, που εμπνέει ασφάλεια-εμπιστοσύνη στους επισκέπτες και τους μετατρέπει σε πελάτες.

Στην Click4web σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε custom eshop, ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Δίνουμε έμφαση στην εύκολη αγορά με λίγα βήματα, την ασφάλεια των συναλλαγών, την άψογη εμφάνιση και προσαρμογή σε κάθε είδους συσκευή. Στόχος μας να διευκολύνουμε την πλοήγηση του χρήστη και την ολοκλήρωση των αγορών.

Άλλωστε, οι λεπτομέρειες στη λειτουργικότητα και το βασικό σχεδιασμό, είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.

Μοντέρνος σχεδιασμός

Στην Click4web ο σχεδιασμός γίνετε ξεχωριστά για τον κάθε πελάτη με βάση τους στόχους, τις ιδιαιτερότητες, το ύφος και τις ανάγκες της επιχείρησης. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο design, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερο, μοντέρνο και ελκυστικό. Στόχος μας είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα να προκαλεί το ενδιαφέρον του επισκέπτη και να επιλέξει εσάς αντί για τους ανταγωνιστές σας.

Εύχρηστο & λειτουργικό

Τα eshop πρέπει να είναι εύκολα στη χρήση. Για αυτό οι γραφίστες και οι developers της εταιρείας μας δημιουργούν καλοσχεδιασμένα menu με σωστή δομή, οργάνωση και πληροφορία. Εφαρμόζουμε τα κατάλληλα φίλτρα αναζήτησης και εστιάζουμε στην άμεση ταχύτητα απόκρισης, ώστε ο επισκέπτης του eshop να βρίσκει με λίγα κλικ αυτό που αναζητεί. Έτσι προχωρά εύκολα και γρήγορα σε αγορά.

Εύκολη διαχείριση

Δημιουργούμε μια φιλική προς το χρήστη custom πλατφόρμα που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χωρίς κόπο. Το σύστημά μας είναι ευέλικτο και εύχρηστο, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο στη διαχείριση των προϊόντων, των παραγγελιών, των πελατών και των αποθεμάτων σας. Μπορείτε να διαχειρίζεστε τα πάντα από μία κεντρική πλατφόρμα με ευκολία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Responsive σχεδιασμός (mobile friendly)

Στην Click4web σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των επισκεπτών, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον τύπο της οθόνης που χρησιμοποιούν. Τα eshop μας είναι σχεδιασμένα ώστε να προσαρμόζονται εύκολα σε οποιαδήποτε συσκευή, όπως smartphones και tablets, με προσαρμοσμένο μενού και λειτουργία προβολής που εξασφαλίζει πλήρη λειτουργικότητα. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης χωρίς περιορισμούς, για εύκολες και γρήγορες αγορές.

Υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές SEO (Search Engine Optimization) έτσι ώστε το eshop σας να κατατάσσεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google και το κοινό να σας βρίσκει εύκολα και δωρεάν. Χρησιμοποιούμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τεχνικές βελτιστοποίησης και ανάλυσης λέξεων-κλειδιών που αυξάνουν την επισκεψιμότητα στο eshop σας. Η ομάδα υποστήριξης βρίσκεται δίπλα σας ανά πάσα στιγμή, πραγματοποιώντας συνεχώς ελέγχους και προσφέροντας λύσεις και βελτιστοποιήσεις.

Δυνατότητα επεκτασιμότητας

Όταν πρόκειται για την κατασκευή ενός eshop, είναι ζωτικής σημασίας να συμβαδίζετε με τις τελευταίες τεχνολογίες και να προσαρμόζεστε στις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες και απαιτήσεις. Στην Click4web, κατανοούμε αυτή την ανάγκη για ευελιξία για αυτό και κατασκευάζουμε eshop με δυνατότητα αναβαθμίσεων και πλήρους επεκτασιμότητας σε τεχνολογίες και εφαρμογές σύμφωνα με τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας. Έχουμε τη δυνατότητα να προσθέτουμε και να παραμετροποιούμε λειτουργίες και χαρακτηριστικά του eshop, που στο αρχικό στάδιο κατασκευής δεν ήταν αναγκαία.

Σύνθετα φίλτρα αναζήτησης

Τα φίλτρα έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους δυνητικούς πελάτες, να περιορίσουν την αναζήτησή, εφαρμόζοντας συγκεκριμένα κριτήρια (όπως εύρος τιμών, χρώμα, μέγεθος, μάρκα και άλλα). Έτσι γίνεται ευκολότερο να βρουν το προϊόν που αναζητούν, κάνοντας την εμπειρία αγορών πιο ευχάριστη. Στην Click4web, προσφέρουμε πολλαπλά προηγμένα φίλτρα αναζήτησης που επιτρέπουν στους πελάτες να βρουν το προϊόν που επιθυμούν με δύο μόνο κλικ. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την πιθανότητα να επιστρέψουν στο eshop σας, αλλά βοηθά επίσης στην παράταση της παραμονής τους, οδηγώντας τελικά σε αύξηση των πωλήσεων.

Εύκολη & γρήγορη αγορά προϊόντων

Μια εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς (checkout) είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχημένου eshop. Είναι σημαντικό να είναι άμεση, γρήγορη και κατανοητή στον καταναλωτή. Έτσι βελτιώνεται η συνολική εμπειρία των πελατών, αυξάνονται οι πωλήσεις και τα έσοδα και μειώνονται τα ποσοστά εγκατάλειψης του καλαθιού αγορών. Στην Click4web δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας checkout, κάνοντάς την εύκολη και ξεκάθαρη στη χρήση, με ελάχιστα βήματα. Έτσι αυξάνονται σημαντικά τα ποσοστά μετατροπής και ικανοποίησης των πελατών.

Ανέβασμα προϊόντων χωρίς κόπο

Το πέρασμα προϊόντων σε ένα eshop μπορεί να είναι μια δύσκολη και βαρετή διαδικασία. Αλλά με τη σωστή προσέγγιση, μπορεί να γίνει γρήγορα, χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Για όλα τα eshop δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας δυναμικής γέφυρας – online σύνδεσης για μαζική και αυτόματη καταχώρηση προϊόντων. Στην Click4web, προσφέρουμε την ευκολία της αυτόματης εισαγωγής προϊόντων από διάφορες πηγές, όπως συστήματα ERP, XML, αρχεία excel ή csv και άλλες βάσεις δεδομένων.

Ελάτε να σχεδιάσουμε άμεσα την επιτυχία της επιχείρησής σας

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε τον ανταγωνισμό και η επιχείρηση σας να έχει σταθερά έσοδα και πελάτες.