κατασκευή ιστοσελίδων Click4web Άρτα

Δημιουργούμε ιστοσελίδες για σίγουρη επιτυχία

Η ιστοσελίδα είναι μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις για την επιχείρησή σας. Είναι η βιτρίνα της και παράλληλα το πιο ισχυρό εργαλείο marketing, επικοινωνίας και πώλησης.

Αν είναι πρόχειρη και ερασιτεχνική, αυτό θα σκεφτούν οι δυνητικοί πελάτες και για την επιχείρησή σας. Εάν είναι σύγχρονη, με όμορφο design και επαγγελματική εμπνέει εμπιστοσύνη και είναι πιο πιθανό οι επισκέπτες να μετατραπούν σε πελάτες.

Στην Click4web αναλαμβάνουμε τη δημιουργία custom στατικών και δυναμικών ιστοσελίδων, με μοντέρνο σχεδιασμό, φιλικές προς τις κινητές συσκευές (Mobile Responsive) και τις μηχανές αναζήτησης (SEO), υψηλή ασφάλεια και ταχύτητα φόρτωσης.

Εάν είστε έτοιμοι να κάνουμε την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίσει και να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Εταιρική Ιστοσελίδα

Μέσω μιας σύγχρονης και λειτουργικής εταιρικής ιστοσελίδας, εξασφαλίζετε την προβολή των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας σε εν δυνάμει πελάτες. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το εταιρικό σας site , που να ακολουθεί τη φιλοσοφία του brand σας και να προσελκύει νέους πελάτες.

Ξενοδοχειακή Ιστοσελίδα

Δημιουργούμε για εσάς μία δυναμική ιστοσελίδα e-booking, με μοντέρνο design, που αξίζει στο ξενοδοχείο ή το κατάλυμα σας. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία για online κρατήσεις και έλεγχο της διαθεσιμότητας, ασφάλεια των συναλλαγών, με γρήγορη πλοήγηση για να μη χάνετε ούτε έναν πελάτη!

Ιατρική Ιστοσελίδα

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιατρικές ιστοσελίδες, πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες του γιατρού ή του επαγγελματία υγείας. Εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές για εύκολη περιήγηση των επισκεπτών και ενσωματώνουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για κλείσιμο ραντεβού. Στόχος μας να προσελκύσετε περισσότερους ασθενείς που θα σας εμπιστευθούν άμεσα.

Προϊοντική Ιστοσελίδα

Ένα από τα πλεονεκτήματα μιας ιστοσελίδας παρουσίασης προϊόντων είναι ότι κάνει πωλήσεις ακόμα και όταν εσείς δεν είστε εκεί. Δεν σταματά ποτέ να αλληλεπιδρά με τους δυνητικούς πελάτες και να προβάλλει τις λύσεις που προσφέρετε. Για να το πετύχετε αυτό χρειάζεστε μια σύγχρονη και μοντέρνα ιστοσελίδα όπου κάθε προϊόν να φαίνεται μοναδικό. Δημιουργήστε μαζί μας την ιδανική προϊοντική ιστοσελίδα που αξίζει η επιχείρηση σας και δείτε τις πωλήσεις να αυξάνονται.

Ιστοσελίδα για προγράμματα ΕΣΠΑ (με προδιαγραφές Αμεα)

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας για Αμέα (φιλικής προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες), ώστε με τα κατάλληλα εργαλεία να είναι σε θέση να κατανοούν το περιεχόμενό της. Εφαρμόζουμε το πρότυπο κατασκευής WCAG 2.0 του διεθνούς οργανισμού World Wild Web Consortium (W3C). Επιπλέον δημιουργούμε επιδοτούμενες ιστοσελίδες και λογισμικά που αφορούν προγράμματα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ.

Ανακατασκευή Ιστοσελίδας

Εάν η ιστοσελίδα σας δεν ανταποκρίνεται στα σημερινά δεδομένα ή εάν απλά θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνιση της, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Μια απλή αισθητική ανανέωση ή ανακατασκευή - αναβάθμιση της ιστοσελίδας θα σας φέρει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Μπορούμε να την προσαρμόσουμε σε καινούριο, μοντέρνο και responsive σχεδιασμό, συμβατό για όλες τις συσκευές (mobile friendly), αυξάνοντας παράλληλα την ταχύτητα φόρτωσης.

Ελάτε να σχεδιάσουμε άμεσα την επιτυχία της επιχείρησής σας

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα για να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε τον ανταγωνισμό και η επιχείρηση σας να έχει σταθερά έσοδα και πελάτες.